De Kringloop Portal

DE KRINGLOOP PORTAL

De digitale plek waar bedrijfsinformatie, processen en de kwaliteit slim en makkelijk beheerst wordt. Ontdek hoe je drempels kunt verlagen voor continu verbeteren binnen jouw kringlooporganisatie.

Kwaliteitsmanagement is een wezenlijk onderdeel van de professionalisering die we de afgelopen jaren hebben gezien binnen de kringloopbranche. Om deze ontwikkeling te bestendigen, lanceerden BKN partnerleden Scienta en SO what projecten in 2020 De Kringloop Portal. De digitale plek voor BKN leden waar bedrijfsinformatie slim en makkelijk beheerst wordt.

Door De Kringloop Portal voor jouw organisatie te laten werken, verlaag je drempels binnen alle lagen om relevante bedrijfsinformatie te gebruiken. Het biedt een eigentijdse manier van kwaliteitsmanagement. Zo laat je jouw kringloopbedrijf opereren als lerende organisatie.

Je kunt direct aan de slag met het speciaal ingerichte bedrijfsportaal voor leden van de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland (BKN). Daarnaast bied ik in combinatie met de Scienta licentie, een compleet dienstenpakket aan rondom het Keurmerk Kringloopbedrijven® tegen een zeer scherp tarief. Afhankelijk van de grootte van de organisatie al vanaf €995,- per jaar.

Mijn persoonlijke advies en de jaarlijkse inhoudelijke updates bespaart jouw kringlooporganisatie tevens veel tijd, moeite en kosten in de voorbereiding van hertoetsen.

WAT ZEGGEN ANDEREN?

"Door de Scienta Kringloop Portal in te zetten, kijken we nu meer naar hoe we onze organisatie nóg beter kunnen maken. Dus niet alleen iets schrijven voor het keurmerk zelf, maar voor de organisatie. Zo ontwikkelen we al doende en ontstaan er bijvoorbeeld goede werkinstructiemappen voor op de afdelingen."

Janneke Pikker

De Groene Sluis

"De ondersteuning van Tamara is bijzonder goed."

Frank Lennearts

Emmaus Domstad

"Tamara heeft de afgelopen jaren een flink aantal kringloopbedrijven geholpen bij het Keurmerk en heeft zelf ook een duidelijke visie."

Ronald van den Heerik

BKN

"Ik zie met het Kringloop Portal veel mogelijkheden voor professionalisering van ons bedrijf. We kunnen straks af van veel fysieke mappen."

Floor Groenendijk

Kringloop

“Eindelijk een werkbaar en overzichtelijk programma om zicht te houden op ons kwaliteitsproces en de keurmerk gerelateerde acties.”

Nannette Schenk

Kringloop De ARM

“Het systeem geeft ons bedrijf inzicht, overzicht en controle. Zelf ben ik heel blij met de zoekfunctie. Als je elk document op de juiste wijze beschrijft in Scienta, vind je alles snel terug. Dat scheelt enorm veel tijd.”

Johan van de Zande

Opnieuw & Co

VEILIG EN OVERZICHTELIJK

Zoeken naar de meest recente versies van documenten in diverse mappen en ornders is verleden tijd. Alle bedrijfsinformatie veilig opgeslagen in de cloud. Zo ontstaat er tijd en ruimte voor wat echt belangrijk is.

GESCHIKT VOOR ALLE MEDEWERKERS

Door de gebruiksvriendelijke software deel je effectief informatie tussen afdelingen en/of vestigingen. De medewerkers betrokkenheid wordt vergroot.

RELEVANT EN HERKENBAAR

De Scienta omgeving is speciaal ingericht op kringlooporganisaties en biedt houvast voor de criteria van het 
Keurmerk Kringloopbedrijven®

 

TAKEN EN WERKLIJSTEN

Het gebruik van de planningstool zorgt voor overzicht, controle en leidt tot heldere interne communicatie. Wat de bedrijfscontinuïteit ten goede komt. 

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Vul onderstaand formulier in om contact op te nemen of een vrijblijvende online demo aan te vragen

IN SAMENWERKING MET