De Kringloop Portal

DE KRINGLOOP PORTAL

De digitale plek waar bedrijfsinformatie, processen en de kwaliteit slim en makkelijk beheerst worden. Ontdek hoe je drempels kunt verlagen voor continu verbeteren binnen jouw kringlooporganisatie.

Kwaliteitsmanagement is een wezenlijk onderdeel van de professionalisering die we de afgelopen jaren hebben gezien binnen de kringloopbranche. Om deze ontwikkeling te bestendigen, lanceerden BKN partnerleden Scienta en SO what projecten in 2020 De Kringloop Portal. De digitale plek voor BKN leden waar bedrijfsinformatie slim en makkelijk beheerst wordt.

Door De Kringloop Portal voor jouw organisatie te laten werken, verlaag je drempels binnen alle lagen om relevante bedrijfsinformatie te gebruiken. Het biedt een eigentijdse manier van kwaliteitsmanagement. Zo laat je jouw kringloopbedrijf opereren als lerende organisatie.

Je kunt direct aan de slag met het speciaal ingerichte bedrijfsportaal voor leden van de Branche Kringloop Nederland (BKN). Daarnaast bied ik in combinatie met de Scienta licentie, een compleet dienstenpakket aan rondom het Keurmerk Kringloop Nederland tegen een zeer scherp tarief. Afhankelijk van de grootte van de organisatie al vanaf €995,- per jaar.

Mijn persoonlijke advies en de jaarlijkse inhoudelijke updates bespaart jouw kringlooporganisatie tevens veel tijd, moeite en kosten in de voorbereiding van hertoetsen.

WAT ZEGGEN ANDEREN?

VEILIG EN OVERZICHTELIJK

Zoeken naar de meest recente versies van documenten in diverse mappen en ornders is verleden tijd. Alle bedrijfsinformatie veilig opgeslagen in de cloud. Zo ontstaat er tijd en ruimte voor wat echt belangrijk is.

GESCHIKT VOOR ALLE MEDEWERKERS

Door de gebruiksvriendelijke software deel je effectief informatie tussen afdelingen en/of vestigingen. De medewerkers betrokkenheid wordt vergroot.

RELEVANT EN HERKENBAAR

De Scienta omgeving is speciaal ingericht op kringlooporganisaties en biedt houvast voor de criteria van het 
Keurmerk Kringloop Nederland®

 

TAKEN EN WERKLIJSTEN

Het gebruik van de planningstool zorgt voor overzicht, controle en leidt tot heldere interne communicatie. Wat de bedrijfscontinuïteit ten goede komt. 

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Vul onderstaand formulier in om contact op te nemen of een vrijblijvende online demo aan te vragen

IN SAMENWERKING MET